Mobiele Intelligente Observatiesystemen (MIOS)

Mobiele Intelligente Observatiesystemen

Het Mobile Intelligent Observation System (MIOS) is een uniek en in eigen huis ontwikkeld mobiel camerabeveiliging systeem, dat uit te breiden is tot een netwerk van volledig mobiele camera units. Dit tijdelijke camerabewaking systeem zit boordevol innovatieve software en  bevat onder meer een 4G verbinding. Het systeem wordt snel geleverd en geplaatst en is direct operationeel.

Heeft u last van ongenode gasten op uw terrein of vindt er regelmatig diefstal plaats? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van MIOS te bespeken, wie weet bent u binnenkort af van die problemen en is uw terrein (tijdelijk) zeer professioneel beveiligd.

MIOS is uitermate geschikt voor grootschalige evenementen, bouwterreinen en tijdelijke objectbeveiliging. Deze mobiele beveiligingsunit heeft dezelfde kwaliteit als een vast camerasysteem en is scherp geprijsd!

Download hier de MIOS Brochure

Crowd Control

Bij crowd control worden de bewegingen van verschillende mensen geanalyseerd binnen vooraf ingestelde parameters. Ook kan middels deze techniek de omvang van een mensenmassa berekend worden. Dit maakt crowd control een onmisbare tool voor crowd management tijdens evenementen.

Face Recognition

Face Recognition is de techniek die op basis van gezichtskenmerken, in real-time beelden personen kan herkennen die overeenkomen met opgeslagen afbeeldingen uit een vooraf opgestelde database. Deze toepassing kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij sportevenementen waarbij personen met een stadionverbod geweerd moeten worden.

Smart Detection

Middels virtuele lijnen die door een camerabeeld getrokken worden, alarmeert het systeem wanneer een persoon of object deze lijnen benaderd of overschrijdt. Een beveiligingsvorm die onmisbaar is voor bijvoorbeeld bouwterreinen.

Counter-Terrorism

Middels een drone kan een enorm groot gebied in één oogopslag in de gaten gehouden worden. Volgens vooraf ingestelde parameters kan de drone bijvoorbeeld een ongewone verplaatsing van een groot object in de richting van een publieksevenement detecteren.

4G / PTT Communication

Door speciale portofoons aan te sluiten op het 4G netwerk ontstaat een gigantisch (lees wereldwijd) bereik voor deze portofoons binnen hetzelfde kanaal. De portofoons zijn eventueel ook te koppelen aan moderne bodycams, waardoor op afstand meegeluisterd én meegekeken kan worden.

Mobiele CCTV Unit
Eye Watch Security Group beschikt over een mobiele commandopost welke is uitgerust met het MIOS systeem. Deze commandowagen is speciaal ingericht voor de communicatie en commandovoering tussen verschillende voertuigen, objecten en/of personen. De commandowagen heeft een eigen netwerk van camera’s en kan aangesloten worden de meeste bestaande camera’s. Op deze manier kan de gebruiker vanaf één locatie communiceren en meekijken in de omgeving waar deze actief is.