Intelligente camerasystemen

Camerabeveiliging, oftewel Video Surveillance Systems (VSS), kent voor elk bedrijf of particulier een ander doeleinde. Door camera’s te voorzien van intelligente software biedt VSS eindeloze mogelijkheden op het gebied van detectie, herkenning en identificatie van objecten en personen. Daarnaast vormen camera’s een belangrijk onderdeel van preventieve veiligheid. Samen met onze experts op het gebied van VSS zoeken we naar een op maat gemaakte oplossing voor uw situatie.

People counting

Bij people counting worden de bewegingen van verschillende mensen geanalyseerd binnen vooraf ingestelde parameters. Ook kan middels deze techniek de omvang van een mensenmassa berekend worden.

ANPR

ANPR is het registreren en herkennen van kentekens. Wanneer deze software via onze meldkamer gekoppeld wordt, kunnen verdachte (bijvoorbeeld gestolen) auto’s snel herkend worden.

Heat Map

Een heat map is een camerabeeld dat inzicht geeft welke gebieden binnen dat beeld meer aandacht krijgen dan anderen. Heat maps vormen een essentieel onderdeel bij het analyseren van  bijvoorbeeld consumentengedrag.

Tripwire

Middels Tripwire wordt een virtuele lijn getrokken door een camerabeeld. Het systeem alarmeert wanneer een persoon of object deze lijn benaderd of overschrijdt.

Intrusion

Intrusion is een detectiefunctie die u alarmeert wanneer er een persoon of object een vooraf gemarkeerd gebied betreedt. Intrusion is een vorm van perimeter beveiliging.

Face Recognition

Face Recognition is de techniek die op basis van gezichtskenmerken, in real-time beelden personen kan herkennen die overeenkomen met opgeslagen afbeeldingen uit een vooraf opgestelde database.

Thermisch Zicht

Bij thermisch zicht genereert een camera warmtebeelden op basis van infrarood straling. De camera ziet de temperatuur van een object, persoon of omgeving en geeft deze weer. Hierdoor ontstaat met name bij weinig licht een uiterst accuraat beeld.