Cyber Security

Home   /   Cyber Security

EWS Solutions, Uw cyber Security specialist

Het beschermen en veilig houden van uw informatiesystemen (cyber security) is vaak een hele klus. EWS Solutions biedt u daarom een totaaloplossing voor de veiligheid van uw informatiesystemen. Een kwaadwillende hacker of verongelijkte medewerker hoeft slechts één kwetsbaarheid in het systeem te misbruiken en de schade voor jouw organisatie kan ongelofelijk groot zijn. Aan u dus de taak om jouw organisatie weerbaar te maken tegen aanvallen, kwetsbaarheden of andere dreigingen.

De nieuwe Europese General Data Protection Regulation (GDPR) is jl. in mei 2018 inwerking getreden, ook wel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) genoemd. Deze belangrijke verandering op het gebied van privacy en gegevensbescherming vraagt om een professionele aanpak binnen uw organisatie.

EWS Solutions biedt u één cyber security specialist die o.a. heeft voldaan aan de CISSP® Certificering. Dit is de top 3 van de meest begeerde internationale certificeringen op gebied van information security. Certified Information Systems Security Professional (CISSP) is een onafhankelijk informatiebeveiliging, het certificaat wordt uitgereikt door het International Information System Security Certification Consortium, ook gekend als (ISC)².

5b94dd1263f55_Schermafbeelding 2018-09-09 om 10.42.42
Lock on the converging point on a circuit, security concept

De onderdelen en kennisgebieden die een CISSP beheerst zijn de volgende:

  • Security and Risk Management – Risicomanagement
  • Asset Security – Systeembeveiliging
  • Security Engineering – Technische beveiliging
  • Communications and Network Security – Communicatie en netwerkbeveiliging
  • Identity and Access Management – Beheer van toegangscontrole
  • Security Assessment and Testing – Onderzoeken en testen van beveiliging
  • Security Operations – Operationele beveiliging
  • Software Development Security – Ontwikkeling van beveiliging

Kortom voor de veiligheid van uw privacy, data, informatiesystemen en gegevensbescherming is EWS Solutions de juiste partner vooral uw veiligheid vraagstukken als het gaat om Cyber Security.